Bredastraat

Penthouse loft met zicht over Antwerpen

Bent u op zoek naar een penthouse met een grote buitenruimte?
Dan is deze penthouse beslist iets voor u!

Deze waanzinnige penthouse is gelegen op de 4e verdieping van het historische gebouw Koffienatie, een voormalig koffiedepot. Het pakhuis is van de modernistische architect Leon Stynen en werd door POLO architecten in 2019 omgevormd tot een nieuwe woonplek met karakter.

In dit prachtig hoekpand met loftgevoel is letterlijk alles aanwezig: een volledig uitgeruste keuken met granieten werkbladen, vloerverwarming, 3 slaapkamers, een gastentoilet en een ruime lichte badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet.

Door de grote ramen en prachtige centrale patio baadt dit appartement letterlijk in het licht op elk moment van de dag. Nog meer genieten van het uitzicht en de zon kan op het riante dakterras van ca. 35m2. Buiten eten, zonnen of genieten van het panoramisch uitzicht op het MAS, Havenhuis en kathedraal is hierdoor geen enkel probleem. Als kers op de taart bevindt zich op het terras nog een ruime berging van ca. 13m2.

De binnentuin van de site is een mix van groen en wandelpaden, waardoor het er erg rustig wonen is weg van verkeer. Toch is het gelegen in een bruisende wijk op een steenworp van Park Spoor Noord, het Eilandje, winkels, openbaar vervoer, de Ring en de Singel. Een zeer bereikbare locatie met een mobiscore van 9,6!

Bijzonderheden:
- Energielabel E57
- 2,8m hoge plafonds
- Lage algemene kosten: 150 euro/m
- Zonnepanelen
- Veiligheidsdeur
- TOP afwerking
- Aankoop 2 ondergrondse parkeerplaatsen: 35.000 euro/stuk

Een unieke penthouse die u niet mag missen!
Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.