+32 3 283 51 51

Kapellenhof Project

Project jfbzjkvbjkbjkv

Project jfbzjkvbjkbjkv

 

Oase van Rust op het Marktplein

Met Kapellenhof krijgt het Marktplein van Kapellen een nieuwe look. Waar parkings en achtergevels de toon voerden, verrijst een statige façade. Daarachter gaan 53 appartementen schuil, met leefruimtes die uitkijken op het plein. De woningen zijn ruim en licht, maar toch ook weer intiem. Elke unit heeft een eigen terras. Geniet van het bruisende leven op het plein, of kom tot rust in je eigen nieuwe comfortzone. Zo veelzijdig was een appartement nog nooit!

 

Wonen op de Markt en te midden van het Groen


Het Marktplein wordt een nieuwe groene long in Kapellen. Een park als achtertuin, heerlijk. Ook bij het ontwerp van de appartementen ging veel aandacht naar groendaken en plantenbakken. Bovendien beschikt elke woonunit met een eigen terras over een volwaardige buitenruimte.

 

 

Ruimtelijkheid Troef

Elk appartement is ruim ingedeeld en tweezijdig georiënteerd, met veel aandacht voor bergruimte en een groot terras. Ook ondergrondse parkeerplaatsen zijn voorzien. Met zes aparte inkompartijen ontstaat toch een vertrouwde sfeer tussen buren. Niet zomaar een groot, anoniem blok dus!

 

Natuurlijk Licht van Voor tot Achter

De leefruimte kijkt uit op het plein, de slaapkamers bevinden zich aan de achtergevel. Door de grote glaspartijen en de gunstige oriëntatie stroomt natuurlijk daglicht doorheen het hele appartement.

 

Kwaliteitsvol Buitenleven

Ideaal: een prachtig appartement in het centrum, zonder je eigen buitenruimte te moeten missen. Zowel interieur als buitenruimte zijn tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.