+32 3 283 51 51

B37 partners

Partners

Partners

BINST ARCHITECTS staat voor het beste uit bijna 50 jaar ervaring en expertise, bijgestaan door een actuele en dynamische aanpak die zich focust op de sterke evoluties van het bouwmedium en vernieuwende samenwerkingsmodellen. Als ‘architecten van morgen’ willen wij inzetten op vernieuwde werkmethodes, geoptimaliseerde huisvesting en een versterkte infrastructuur die meer dan eigentijds is.

Met een brede interesse, een multidisciplinair portfolio en een sterke mix wat de schaal en het budget van onze opdrachten betreft, staan wij voor de performante, deskundige begeleiding en supervisie van al uw bouwintenties vanuit een geïmplementeerde all-round aanpak met een eigen brede signatuur.

Het is als architect onze dagelijkse taak om urbane ideeën en architectuur breed te sensibiliseren als de toekomstige handvaten bij uitstek richting de huisvesting, het werken en cultureel vertoeven van de toekomst, kortom als medium naar de moderne maatschappij. Meer en meer verweven de dingen om ons heen zich en staat beleving centraal! BINST ARCHITECTS wenst die graad van beleving vanaf het prille begin, en dus bij de projectdefinitie, mee vorm te geven en uit te stralen in dialoog met onze opdrachtgevers, alle betrokken bouwpartijen, de Stad en haar bewoners.

Bouwbedrijf Haex is vandaag het resultaat van de inzet van drie generaties en focust op projecten in enkele nichemarkten, op gebouwen op maat van verschillende leeftijden.
Gebouwen waar mensen werken en leren, waar ze wonen of voor elkaar zorgen.

Haex bouwt voor generaties, gebouwen die hun tijd zullen meegaan. Omdat ze degelijk zijn en omdat ze door heel ervaren mensen precies op maat van hun doelgroep ontworpen zijn. Met een 100- tal medewerkers beschikt Haex over een grote knowhow inzake doelgroepconcepten.

Met onze design & build- formule heeft de opdrachtgever slechts één aanspreekpunt. Dat vereenvoudigt de processen substantieel. Wij zetten bouwteams in, een vaste groep van specialisten voor elk project.

Deze drang naar perfectie en een familiale traditie van meer dan 50 jaar betrouwbaarheid. Zo werden we onlangs door het VKW Limburg verkozen als Ambassadeur Excellent Familiebedrijf. Een erkenning die nog generaties zal meegaan.