+32 3 283 51 51

Eikenhof Partners

BINST Architects

BINST Architects

BINST Architects staat voor het beste uit bijna 50 jaar ervaring en expertise, bijgestaan door een actuele en dynamische aanpak die zich focust op de sterke evoluties van het bouwmedium en vernieuwende samenwerkingsmodellen. Als ‘architecten van morgen’ willen wij inzetten op vernieuwde werkmethodes, geoptimaliseerde huisvesting en een versterkte infrastructuur die meer dan eigentijds is.

Met een brede interesse, een multidisciplinair portfolio en een sterke mix wat de schaal en het budget van onze opdrachten betreft, staan wij voor de performante, deskundige begeleiding en supervisie van al uw bouwintenties vanuit een gei╠łmplementeerde all-round aanpak met een eigen brede signatuur.

Het is als architect onze dagelijkse taak om urbane ideee╠łn en architectuur breed te sensibiliseren als de toekomstige handvaten bij uitstek richting de huisvesting, het werken en cultureel vertoeven van de toekomst, kortom als medium naar de moderne maatschappij. Meer en meer verweven de dingen om ons heen zich en staat beleving centraal! BINST ARCHITECTS wenst die graad van beleving vanaf het prille begin, en dus bij de projectdefinitie, mee vorm te geven en uit te stralen in dialoog met onze opdrachtgevers, alle betrokken bouwpartijen, de Stad en haar bewoners.

 
 

VL Holding

VL-Holding is gespecialiseerd in de ontwikkeling van kwalitatief vastgoed op triple A-locaties en exclusieve bouwprojecten. Een uitgekiende benadering en samenwerkingen met toparchitecten en -partners resulteerden in tal van hoogstaande projecten.

 
 
 
VL Holding