+32 3 283 51 51

Eikenhof Project

Project

Project

Project Eikenhof

Project Eikenhof

Pal in het levendige centrum van Kapellen, maar tegelijkertijd in alle rust en in het groen, komt het exclusieve woonconcept Eikenhof.
Je neemt er je intrek in een urban villa, die de voordelen van een gerieflijk appartement koppelt aan de uitstraling en de luxe van een hedendaagse villa. Daarvoor zorgen onder andere de toparchitectuur, het optimale comfort, de hoogstaande afwerking op maat en de klemtoon op duurzaamheid en energiezuinigheid. Groen wonen heeft hier meer dan één betekenis! Om je het leven nog makkelijker te maken, beschik je ook over handige bewonersparkeerplaatsen voor auto en fiets. Op de benedenverdieping van het gebouw komt een moderne fitnessclub, die eveneens parkeergelegenheid voorziet voor zijn klanten op het gelijkvloers.

 
 
 
 
 

Ambitieus Met Energie

De gebouwen van Eikenhof beantwoorden aan alle bestaande energienormen. Meer nog: de lat ligt aanzienlijk hoger dan wat de wet voorschrijft. Het betreft BEN-woningen (bijna-energieneutrale woningen) met een E20-peil. Het zijn met andere woorden nieuwbouwwoningen die minder energie verbruiken voor hun verwarming, sanitair warm water en ventilatie. Elk appartement
beschikt over zijn eigen zonnepanelen en er wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp. Bovendien zijn de appartementen optimaal geïsoleerd, waardoor het energieverbruik miniem is en het bij warm weer lekker koel blijft binnen.
Voor de ventilatie maken we gebruik van ventilatiesysteem D. Dat is het meest efficiënte systeem op de markt, dat garant staat voor kwaliteitsvolle lucht en een aangenaam wooncomfort. Ook op vlak van waterrecuperatie stelt Eikenhof hoge eisen. Dat is geen overbodige luxe, gezien de recente problemen die we in ons land kenden op vlak van overstromingen of lange periodes van droogte. Het water wordt opgevangen en hergebruikt voor de toiletten. Dat is niet alleen mooi meegenomen voor het milieu, maar ook voor je verbruikskosten.

 
 
 
 
 
Ambitieus Met Energie