+32 3 283 51 51

POORT OP'T ZUID omgeving

Balansstraat 28, 2018 Antwerpen

Genieten in een bruisende omgeving

Residentie Poort Op ’t Zuid is gelegen in het zuidelijke deel van Antwerpen, op een steenworp van het justitiepaleis en de welgekende Antwerpse leien. De Balansstraat en de Brederodestraat leggen een verbinding tussen De Singel en de Amerikalei. De residentie ontleent zijn naam aan de rode poort die aan het begin van de Brederodestraat staat en vroeger werd gezien als de toegangspoort van het Zuid.

Aan cultuur is er in de omgeving geen gebrek, want in de nabijheid vind je vermaarde musea als het FOMU, MHKA, en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. Hou je van een lekker hapje eten? Talrijke restaurants en snackbars bedienen je met veel plezier op je wenken. De kleurrijke buurt van Residentie Poort Op ’t Zuid schotelt je bovendien een omgeving voor waar grote boulevards en kleine, gezellige straatjes samenkomen op prachtige pleintjes. Ook om een glaasje te drinken ben je hier op je plaats. In de nabijheid van de residentie profiteer je van een bruisend stadsleven met gezellige cafés, cocktail- en koffiebars.

Residentie Poort Op ‘t Zuid bied je een heerlijk rustig wooncomfort op het actieve Antwerpse Zuid en combineert dit met een uitstekende bereikbaarheid.

Genieten in een bruisende omgeving
 largezoom in
 small 1zoom in small 2zoom in small 3zoom in small 4zoom in small 5zoom in small 6zoom in