+32 3 283 51 51

Project M omgeving

Mechelsesteenweg 167, 2018 Antwerpen

Snel in en uit de stad dankzij centrale locatie

Snel in en uit de stad dankzij centrale locatie

Dankzij deze centraal gelegen toplocatie geraakt u in een mum van tijd overal in en uit de stad. U kan genieten van een ideale verbinding met de E19 en andere snelwegen. Op enkele minuten tijd rijdt u zonder zorgen de stad uit en bent u op weg!

Is de binnenstad uw bestemming, dan laat u de auto veilig achter in uw persoonlijke ondergrondse staanplaats. Spring op tram 7 die vlak voor de deur stopt en laat u rechtstreeks én snel naar de Meir, de Groenplaats en het Eilandje brengen. Het hart van de stad kan u ook gemakkelijk te voet bereiken. Op amper 7 minuten wandelen bent u in de Leopoldstraat en bereikt u de Oude Vaartplaats, voor uw wekelijkse afspraak op de Vogelenmarkt in het weekend. Tram 15, ook voor de deur, brengt u enerzijds richting het Centraal Station (aansluitingen met al het openbaar vervoer) en anderzijds richting het groen buiten de stad.

Vlakbij 3 groene parken

In uw achtertuin vindt u zowaar 3 groene parken. Zowel te voet als met tram 7 bent u zo in het Koning Albertpark, het Stadspark en het Harmoniepark. 

Vlakbij 3 groene parken
Lekker eten en creativiteit om de hoek

Lekker eten en creativiteit om de hoek

De Mechelsesteenweg huist verschillende toprestaurants en gezellige koffiebars, de oude binnenstad met haar charmante horecagelegenheden loert om de hoek én ook in de bruisende wijk van Oud-Berchem kan u gemakkelijk terecht (te voet of met tram 7) voor een lekkere hap en een smakelijk drankje. Denk maar aan de gerenoveerde site van Stadsbrouwerij De Koninck en het hippe en bruisende PAKT.