+32 3 283 51 51

Project M partners

PARTNERS

PARTNERS

Architect Manu Lenders – ABML

ABML is een jong en dynamisch multiprofessioneel architectenbureau met vestigingen te Aartselaar en Antwerpen.

Het bureau werd opgericht in 2007 en bestaat uit 8 vaste medewerkers. Wij spitsen ons voornamelijk toe op projecten die zich situeren in de collectieve woningbouw, zowel in nieuwbouw als renovatie en dit binnen een hoofdzakelijk stedelijke context. Het architectenbureau heeft ook een uitgebreide ervaring in de verwezenlijking van industriebouw, kantoren en winkelruimtes, privatieve woningen, scholen, totaalinrichting en branding. 

ABML is gespecialiseerd in architectuurprojecten en techniekenstudies met een meerwaarde.

Wij bieden een totaalservice aan al onze klanten aan waarbij we het bouwtraject begeleiden van een eerste lijntekening tot de laatste schroef. Kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid zijn kernwoorden die we laten primeren in al onze projecten.

Architect Manu Lenders – ABML
MOVE

MOVE

MOVE is reeds jaren een gevestigde waarde in nieuwbouw en renovatieprojecten in de provincie Antwerpen.

Move ontwikkelt eigentijdse appartementen, residentiële projecten en commerciële ruimtes met een correcte prijs-kwaliteitverhouding en dit enkel op de beste locaties in Antwepren. We brengen vernieuwing door duurzaamheid te combineren met actuele normen en waarden. We geven vorm aan een aangename, toekomstgerichte leefomgeving, aan een droom die daardoor uitkomt.

Ons team, dat zijn stuk voor stuk gedreven, dynamische durvers, met een sterke focus op een eindresultaat waarop we, samen met de bewoners, fier kunnen zijn.

Taxandria

Of u nu woningen bouwt of als ondernemer in infrastructuur investeert, bouwen doet u niet ondoordacht. Logisch dat u dan ook in zee wil met een bouwpartner die uw project écht belangrijk vindt.

Een constructieve houding tegenover opdrachtgevers en leveranciers is voor Taxandria een tweede natuur. Tenslotte is een bouwproject in de eerste plaats een communicatietraject. Ons einddoel is een optimale klanttevredenheid en een langetermijnrelatie die berust op wederzijds vertrouwen.

Ons VCA**certificaat geeft medewerkers, opdrachtgever en de omgeving de zekerheid dat wij op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier werken. Het illustreert dat we oprecht begaan zijn met elk aspect van het bouwproces.

Taxandria