Britselei

Modern 2slpk appartement over het Oud Justitiepaleis.

Dit appartement van ca. 83 m2 bevindt zich op de 2e verdieping van deze hypermoderne nieuwbouwrealisatie. Het is stijlvol, biedt een ultiem zicht op het Oude Justitiepaleis en ligt op een trendy locatie in het hartje van Antwerpen tussen het Zuid en de Theaterbuurt. Winkels, cafés, restaurants, scholen én openbaar vervoer liggen op wandelafstand.

Bij het binnenkomen van het appartement bevinden we ons in de leefruimte met kamerhoge glaspartijen. De living is voorzien van een kwalitatieve parketvloer en biedt via een schuifraam toegang tot het terras. Dankzij de glazen balustrades aan het terras, wordt er een open en ruim gevoel gecreëerd.

De geïntegreerde eilandkeuken met marmerlook afwerking is voorzien van degelijke toestellen waaronder een vaatwasser, een koelkast inclusief vriesvak, een inductievuur en een combi-oven van het merk AEG. In de gang is er een aparte berging voorzien en een gastentoilet.

De badkamer beschikt over een dubbele wastafel met een moderne, afgewerkte inloopdouche in marmerlook. Aan de rustige achterzijde van het gebouw vindt u de slaapvertrekken waaronder de masterbedroom met een balkon.

Troeven:
 - Gunstige locatie
 - Lift
 - Lichtrijke ruimtes
 - Lichtarmaturen voorzien
 - Terras
 - Kelderberging
 - Verlichtingsarmaturen

Algemene kosten: ca. €75,00 euro/maand

Wilt u eerste bewoner worden van dit prachtige appartement?
Voor meer informatie of een bezoek kan u ons bereiken op het nummer 03.283.51.51

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.