du Boislei

Prachtige charme woning gelegen op een absolute toplocatie in Brasschaat, voor het dorp en vlakbij Vriesdonk.

De woning is volledig ontworpen door een binnenhuisarchitect en is afgewerkt met absolute topmaterialen.

Een ruime inkomhal met gastentoilet, vestiaire en trap naar een ruime kelder waar ook de wasplaats en bergruimte is voorzien. De leefruimte kan u betreden via een prachtige smeedijzeren deur. Aan de straatzijde is er een thuiskantoor met diverse ingemaakte kasten. De grote open keuken met gezellige eethoek heeft toegang tot een prachtig terras van ca 40m2 met west-oriëntatie. De keuken is volledig ingericht en bestaat naast een werkblad uit Carrara marmer.

Op de bovenverdieping is er een masterbedroom met een prachtig uitzicht op de tuin. Overigens beschikt deze kamer over een dressing in fineer. De badkamer kan u zowel bereiken via de dressing met een handige schuifdeur of via de hal. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een prachtige inloopdouche, toilet en dubbele lavabo allen uitgevoerd in natuursteen Chambolle poco veccio. Aan de straatzijde zijn er 2 slaapkamers die beide uitgevoerd zijn op parket.

De woning is afgesloten door middel van een houten schuifpoort. De voortuin is onderhoudsvriendelijk uitgevoerd, hiernaast parking voor 2 auto’s achterelkaar. Naast het ruime terras vinden we een tuin terug op een perceel van 445m2 met achteraan een praktische tuinberging.

Bijzonderheden:
- ingemaakte kasten;
- alarm;
- volledig instapklaar.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.