Eduard Belpairelei

Zeer charmante laagbouwvilla gelegen op een hoekperceel in hartje Koningshof te Schoten.

De woning is gelegen op een perceel van ca. 2.140m2 met een prachtige tuin met ideale oriëntatie en vlakbij het Vita et Pax-College, de woning bestaat uit een bewoonbare oppervlakte van ca. 230m2.

We komen de woning binnen via een ruime hal met gastentoilet.  De ruime eetkamer met aansluitend de leefruimte en aparte tv hoek is voorzien van 2 openhaarden, de oppervlakte bedraagt ca. 60m2 er zijn grote ramen met uitzicht op het terras en tuin.  De keuken is centraal gelegen en voorzien van alle toestellen ook hier is er directe toegang tot het terras en de vijver.

De garage is voorzien voor 1 auto en geeft toegang tot een zeer ruime kelder van ca. 90m2 handig ingericht met oa: wasplaats, diverse bergingen .  De cv installatie is hier ook voorzien en is zeer recent van het merk Atag er is ook een waterontharder, de plafondhoogte in de kelder is ca. 2 meter.

De masterbedroom is voorzien van een eigen dressing en ensuite badkamer bestaande uit een ligbad, douche en dubbele lavabo met bidet.
Er is een gastenkamer van ca. 9m2 met aparte douchekamer. De derde slaapkamer is zeer ruim met een oppervlakte van ca. 25m2. Via de hall treffen we een apart toilet. Er is ook nog een extra badkamer met lavabo en douche.

Bijzonderheden: het dak is volledig vernieuwd en voorzien van isolatie in 2019, er is een ruime tuinberging voorzien in de woning. En natuurlijk de prachtige aangelegde tuin.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.