+32 3 283 51 51 logo nb project
318 afbeelding 1318 afbeelding 2318 afbeelding 3318 afbeelding 4318 afbeelding 5318 afbeelding 6318 afbeelding 7318 afbeelding 8318 afbeelding 9318 afbeelding 10318 afbeelding 11
icon zoom

Penthouse te koop

Peter Benoitstraat 25, 2018 Antwerpen

icon location€ 1.450.000
icon omgeving300 m²
icon slaapkamer3
icon badkamer3

Peter Benoitstraat 25,2018 Antwerpen

€ 1.450.000

Bekijk alle foto's (11)
Terug naar aanbod

Omschrijving


Luxueuze nieuwbouw penthouse met riant terras.

Op slechts een steenworp van het Harmoniepark, het Hof van Leysen, Brouwerij De Koninck, het Militair Hospitaal,… en zo veel andere leuke en vooral groene plekken in de stad Antwerpen vinden we deze super-delux penthouse terug.

Via de lift, met toegangscode, komt u rechtstreeks in de penthouse terecht. Wat u hier onmiddellijk zal opvallen zijn de hoge plafonds en de enorme hoeveelheid lichtinval. De grote raampartijen, die toegang geven tot de terrassen aan beide kanten van het appartement zijn bijna allemaal voorzien van schuifdeuren. De zomer wordt hierdoor zowel binnen als op het terras beleefd. Het terras heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 180m2.

Doorheen het ganse appartement heeft men gekozen voor het gebruik van duurzame materialen in combinatie met een funky indeling en enkele niveau verschillen. Mede dankzij het plaatsen van ingemaakte wandkasten zijn de ruimtes ingedeeld met een loft gevoel en biedt dit toch privacy voor alle bewoners. Een grote leefruimte met open haard, een aparte knusse zithoek, een bureau ruimte, een technische berging en een eetplaats alsook met open haard. Het centrale punt in deze penthouse is ongetwijfeld de volledige uitgeruste keuken, afgewerkt met een prachtig in natuursteen vervaardigd werkvlak. De toestellen zijn van top kwaliteit en van gekende merken.

De master-bedroom beschikt over een schitterende inloopdressing en een badkamer en-suite uitgerust met duurzame materialen; een dubbele wastafel, een groot ligbad en een ruime inloopdouche. U waant zich werkelijk in een 5-sterren* hotel. Echt relaxen! Alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg zou zijn, een stylish Finse sauna is hier ook te vinden.

Twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer vinden we terug aan de andere zijde van het appartement. Dit zorgt voor ultieme privacy.

In de ondergrondse parkeergarage is er een ruime berging en worden er u 3 autostaanplaatsen aangeboden aan 35.000 euro/autostaanplaats.

Verkoop geschiedt onder het BTW-stelsel.

Wenst u de zomer ook binnen te nemen in eigen huis? Neem dan contact op met ons voor een bezoek in deze ongelofelijke penthouse. 03.283.51.51.

Ik heb interesse in dit penthouse.

Neem contact op met uw makelaar Druk pandfiche af

Kenmerken

Informatieplicht

icon estate surface300m ²
icon estate bedroom3
icon estate batroom3
Didier en Michaël

Uw vastgoedmakelaars

Didier en Michaël

Bekijk uw favorietenClose button icon
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan