Kloosterstraat

Jardin wonen in een oase van groen en rust.

Jardin situeert zich in een prachtig binnen gebied in het mooie Hoboken. Met 25 appartementen, 17 woningen en een ondergrondse parkeergarage is dit vastgoedproject aantrekkelijk voor een breed publiek. De gemeenschappelijke tuin is een surplus voor iedereen. De kleinsten kunnen hier in alle veiligheid buiten spelen terwijl de ouders en/of grootouders genieten van het groen.

Jardin wordt opgetrokken in een binnen gebied aan de rustige Kloosterstraat te Hoboken vlakbij het centrale park Gravenhof, de bibliotheek, het Districthuis gelegen aan het Sorghvliedt park en op 15min wandelen van een van de mooiste Antwerpse natuurparken, de Hobokense Polder. Antwerpen Centrum is op slechts 15 minuten met de wagen en 20 minuten met de fiets. Tot slot hebt u tal van winkels op een boogscheut en is er ook de goede verbinding met de A12. 

Jardin straalt een moderne architectuur uit. Zowel de appartementen als de woningen worden opgetrokken in lichte materialen in combinatie met strakke aluminium ramen. Ook binnen trekt Architectengroep Katrol de moderne stijl door. Alle appartementen en woningen verdeeld over het project bieden hedendaags wooncomfort. Elke energiezuinige entiteit beschikt over een ruim terras en/of tuin én biedt een open zicht.

Jardin biedt appartementen en woningen in verschillende types met een eigen identiteit. Ze variëren in vierkante meters en slaapkamers en zijn allemaal gekenmerkt door een degelijke afwerkingsgraad, een praktische indeling, voldoende bergruimte en veel licht dankzij de grote raampartijen. Parkeren gebeurt ondergronds, waar elk appartement of woning kan beschikken over een parkeerplaats.

1-slaapkamer appartementen vanaf VERKOCHT
2-slaapkamer appartementen vanaf 241.500,- euro
3-slaapkamer appartementen vanaf VERKOCHT
Woningen VERKOCHT

Prijzen zijn excl. aankoopkosten.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.