Gallaitlaan

Instapklare hippe woning met royale buitenruimte en inpandige garage

Wenst u te wonen in het bruisende Wilrijk? Op een boogscheut van de Boomsesteenweg met tal van winkelcentra op enkele minuten van uw thuis

Deze prachtige woning, van ca. 115m2 bew. opp, heeft heel wat comfort te bieden dankzij een recente volledige renovatie.

De gelijkvloerse verdieping maakt plaats voor een frisse inkomhal met een gastentoilet en een deur die toegang biedt tot de het leefgedeelte van de woning. Als we deze ruimte betreden komen we tot een leefruimte die geconnecteerd is met de open keuken voorzien van een mooi kookeiland, combi-oven, inductievuur, koelkast met aparte vriezer en veel opslagruimte. De keuken baadt overigens in het licht aangezien de plafond voorzien is van een grote lichtkoepel.

Aansluitend met de keuken vinden we het volledig ingesloten en deels overdekt terras terug voorzien van een buitendouche die verfrissing zal bieden tijdens de warmere zomerdagen. Via het terras hebben we ook toegang tot de inpandige grote autogarage.

Vanuit de inkomhal gaan we via een mooie trap naar boven en komen we recht uit in de badkamer op het tussenverdiep die beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en een prachtig ligbad.

Verder boven via de trap bevindt zich de master bedroom die genoeg ruimte biedt voor een een dubbel bed en een grote kleerkast. Verder op deze verdieping nog een ruime gastenkamer.

Kortom een prachtige instapklaar huis met vele troeven op een toplocatie in Wilrijk!

Kom deze woning samen met ons verder ontdekken en bel LISTED voor het maken van een afspraak: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.