+32 3 283 51 51 logo nb project
791 afbeelding 1791 afbeelding 2791 afbeelding 3791 afbeelding 4791 afbeelding 5791 afbeelding 6791 afbeelding 7791 afbeelding 8
icon zoom

Nieuwbouw appartement te koop

Bleekhofstraat , 2140 Antwerpen

Bleekhofstraat ,2140 Antwerpen

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (8)
Terug naar aanbod

Omschrijving


BOHO: Urban wonen op zijn best

BOHO is een woonproject dat 19 appartementen omvat in Borgerhout, op een steenworp van het bruisende Moorkensplein in Borgerhout, de hippe Zurenborgwijk, station Antwerpen-Centraal en de Antwerpse Zoo. Een leuke buurt voor jong en oud.

BOHO verrijst op de hoek van de Bleekhofstraat en de Kroonstraat. Het monumentale hoekpand wordt gerenoveerd, verder wordt de stilte aangevuld met frisse nieuwbouw langs weerszijden én één gemeenschappelijke binnentuin.

BOHO biedt zowel 1-slaapkamer appartementen, als 2 tot 3 slaapkamer appartementen. Elk met hun eigen buitenruimte. Sommige appartementen bieden zelfs buitenruimte tot wel ca. 24m2. Urban wonen maar dan toch genieten van buiten.

Urban meets duurzaam.
De appartementen van BOHO voldoen met een E-peil van E30 aan de EPB-normen waarmee je als koper gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op je onroerende voorheffing.(*)
Bovendien genieten de appartementen dankzij de ventilatienormen altijd van een aangenaam binnenklimaat en worden er, waar nodig, zonnepanelen voorzien om de vooropgestelde EPB-norm te halen. (*) Uitgezonderd gebouw c.

Fullerstone bouwt duurzame en doordachte woonconcepten, ook met BOHO heeft men dit weer tot een succesverhaal gebracht, dit in samenwerking met architect ENOFSTUDIO.

Aankoop onder gemengd stelsel.
Mogelijks voldoet u aan de voorwaarden om aan te kopen onder 6% BTW, informeer.

Alle 3D-beelden, meubilair, keuken en (sanitaire) toestellen zijn ter illustratie en niet bindend.
Bent u benieuwd naar dit project? Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Ik heb interesse in dit nieuwbouw appartement.

Neem contact op met uw makelaar Druk pandfiche af

Kenmerken

Informatieplicht

Didier en Michaël

Uw vastgoedmakelaars

Didier en Michaël

Bekijk uw favorietenClose button icon