+32 3 283 51 51 logo nb project
Wat is de waarde van mijn eigendom?

Wat is de waarde van mijn eigendom?

Onze sterktes

Onze sterktes

Wij begeleiden het volledige verkooptraject van je vastgoed, van waardebepaling tot en met de uiteindelijke verkoop. Zonder zorgen en mét vertrouwen, dat is onze garantie. Dankzij onze eigen expertise en een betrouwbaar netwerk kan je rekenen op up-to-date juridisch en financieel advies. Je professioneel gefotografeerde pand staat in de spotlight met een aantrekkelijke videowall op onze centrale locatie op het moderne Zuid in Antwerpen. Tenslotte zorgt ook een uitgebreid data- en zoekbestand ervoor dat we de juiste koper voor je vastgoed vinden!

Jouw sleutel is veilig in onze handen en dragen we graag over aan een gelukkige koper.

Jouw sleutel is veilig in onze handen en dragen we graag over aan een gelukkige koper.

Hoe gaan wij te werk?

1

Kennismaking

Heeft iemand je ons aanbevolen of heb je ons gevonden via social media of via ons kantoor? Laten we kennismaken om te zien wat jij nodig hebt en hoe wij kunnen helpen. Een introgesprek kan via telefoon* of je bent welkom op ons kantoor! *dat we graag bellen voor updates i.v.m. je pand zal later ook één van onze sterktes blijken.

2

Gedetailleerde rondgang

Beide zaakvoerders, Didier & Michaël, komen ter plaatse. Samen bekijken we alle interne en externe ruimtes van je pand, meten deze op en geven je tips & tricks voor de verkoop. We bieden een evenwichtige en objectieve analyse gebaseerd op onze gezamenlijke know-how van meer dan 30 jaar.

3

Prijsadvies & plan van aanpak

Na ook een eigen marktonderzoek van je vastgoed koppelen we terug met een prijsadvies (voor de verkoop) en stellen we een stappenplan voor om samen te werken. Nu weet jij wat je zoekt en wat wij je kunnen aanbieden.

4

Je pand is LISTED!

Jij beslist om samen te werken! We maken je verkoopdossier op in onderling overleg, boeken een fotoreportage en vragen informatie op bij de notaris en andere instanties. Je pand is LISTED!

Maak een vrijblijvende afspraak voor een individuele verkoopanalyse.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een individuele verkoopanalyse.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk uw favorietenClose button icon