Ambiorixlei

Idylisch gelegen woning met weelderige Wirtz tuin.

Deze prachtige gerenoveerde woning is gelegen op een top locatie in hartje Koningshof en is omringd door groen en rust.

Het perceel heeft een opp. van ca. 3.145m2 met een breedte van ca. 45 meter en een optimale west-oriëntatie. De magnifieke aangelegde tuin is een ontwerp en realisatie van tuinarchitect Wirtz.

Bij de totaalrenovatie in ‘18 heeft men in samenspraak met een binnenhuisarchitect gekozen om te werken met de allerbeste materialen.

U wordt verwelkomd in de ruime inkomhal welke plaats maakt voor een vestiaire en een gastentoilet met lavabo vervaardigd uit Nero Marquina marmer. Verder vinden we de ruime L-vormige leefruimte terug welke geniet van optimaal lichtcomfort en een panoramisch uitzicht over de tuin. Elementen zoals een parketvloer, een design gashaard, een ingemaakte barkast en functioneel schrijnwerk zijn de eyecatchers in de eet- en leefruimte.

De keuken is hyper-geïnstalleerd en ingericht met carrara marmer, een prachtige gietvloer en mooie indirecte verlichting. Vanuit de garage heeft men rechtstreekse toegang tot de keuken. De garage biedt ruimte voor 2 auto’s en beschikt over een wasplaats.

Verder nog een volledig geïnstalleerd bureel, voorzie van ingemaakt schrijnwerk.

De slaapverdieping maakt ruimte voor de master bedroom met 2 dressingkamers en een luxe badkamer uitgerust met een inloopdouche en een wastafel. Verder vinden we nog 3 slaapkamers terug die een badkamer delen uitgerust met een ligbad, een douche en een wastafel. Op de nachthal vinden we nog een wasplaats terug. Al het kraanwerk is van Dornbracht. De hele woning is verder voorzien van maatschrijnwerk.

Houdt u van privacy, een eigen parktuin en zoekt u een instapklare woning voorzien van alle comfort en luxe? Dan bent u aan het juiste adres.

Maak snel een afspraak: 03.283.51.51

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.