Lammekensraamveld

Trendy appartement van ca 128m2 gelegen in een oase van rust centraal in de Stad.

Gelegen op een absolute toplocatie in de hippe theaterwijk met als ultieme troef een auto vrije straat die zorgt voor maximale rust.  Gelegen om de hoek van de bekende Schuttershofstraat, de vele winkels met oa de Stadsfeestzaal en de wekelijkse markt alsook een ideale verbinding met openbaar vervoer en op wandelafstand van het station.

Het appartement is gelegen op de 3de verdieping van de realisatie Land Van Hop.  Inkom met veiligheidsdeur, zeer ruime leefruimte op parket met aangenaam balkon / terras met uitzicht op de binnentuin.  De keuken is volledig vernieuwd en voorzien van de beste toestellen met oa: Smeg gasvuur met oven en een Amana koelkast, vaatwasser, ….

De CV installatie van het merk is ook zonet volledig vernieuwd.

Het appartement is destijds gebouw als een 3 slaapkamer appartement maar de huidige eigenaars hebben ervoor gekozen om een zeer ruime home office / logeerkamer te maken die afsluitbaar is door een grote schuifdeur. Het gastentoilet is voorzien van een designhandenwasser  in de nachthall is er ook een ruimte voorzien waar men een 2de badkamer zou kunnen maken en is er een handige wasplaats voorzien.

De masterbedroom is ruim en voorzien aan weerskanten van ruime ingemaakte kasten aansluitend is er een badkamer met dubbele lavabo, extra toilet en een douche.

In de ondergrondse verdieping is er een ruime en praktische kelderberging inbegrepen, kanidaat-kopers hebben ook de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen voor 39.000 euro.

Als bewoner van Land Van Hop heeft u ook toegang tot de ruime gemeenschappelijke siertuin  met mooie bomen. Er is ook een gigantische gemeenschappelijke fietsenberging voor de bewoners.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.