Kribbestraat

Instapklaar 3-slaapkamer appartement op het Eilandje, Willemdok

Bent u op zoek naar een appartement waar u van de prachtige boten aan het Eilandje kan genieten?
Dan is dit appartement beslist iets voor u.

Het Eilandje is de plek waar jong en oud gezellig kunnen vertoeven aan de prachtige dokken en de vernieuwde Kaaien. Het huisvest toprestaurants, delicatessenwinkels en supermarkten allemaal op wandelafstand.

Op de hoek van de Napoleonkaai en de Kribbestraat, ligt res. Napoleon. De in 2013 opgetrokkenresidentie, ontworpen door architectenbureau KCAP, heeft een ZW ligging, en een prachtig panoramisch uitzicht op het Willemdok en het MAS. Het ruime appartement, op de 1e verdieping, heeft een opp. van ca. 161m² en werd afgewerkt ism interieurarchitect Cy Peys.

De leefruimte en de keuken genieten op elk moment van de dag van prachtige zichten op de jachthaven en het MAS. Een unieke ervaring vanop het ZW-gericht terras. De accordeon-ramen zorgen voor een geweldig binnen-buiten gevoel.

De Bulthaup keuken is voorzien van Miele toestellen en afgewerkt met hoogwaardig materiaal. Naast de keuken vinden we een handige berging terug. De zitruimte straalt gezelligheid en klasse uit dankzij een prachtig wandmeubel met ingebouwde gashaard en TV kast.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, waarvan één momenteel in gebruik is als bureel. De master bedroom met inbouwkasten heeft een ensuite badkamer met inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel. De overige slaapkamers delen een badkamer, welke voorzien is van een ligbad. Hier vinden we tevens aansluitingen voor een wasmachine en/of droogkast.

Enkele bijzondere kenmerken: Airco, Health Meta infrarood, Creston domotica, vloerverwarming en een veiligheidsdeur.

Twee parkings te koop aan 30.000 euro/stuk.

Kortom een top appartement op toplocatie

Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.