Gentplaats

Opzoek naar een luxueuze penthouse op toplocatie?

Opzoek naar een luxueuze penthouse op toplocatie? 

Tussen het charmante Zuid en het befaamde Nieuw Zuid, bevindt zich deze unieke penthouse op de 6e verdieping van het recente complex “The Residence”. 
Tal van trendy restaurants, bars, winkels, de Vlaamsekaai en de gedempte Zuiderdokken maken van deze ligging een toplocatie!

Ontdek deze schitterende penthouse met een indrukwekkend ruimtegevoel van ca 207 m² en een royaal terras van ca 72 m² met een prachtig uitzicht over de stad en de Schelde!

Deze penthouse wordt bereikt door de lift die een directe toegang verleend in het appartement.  
Hier wordt u verwelkomt in een zeer lichte en ruime leefruimte waar de grote raampartijen en hoge plafonds voor een overvloed aan natuurlijk licht zorgen. 
De open keuken is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van de beste toestellen. Deze is ook voorzien van coffee corner en een ingemaakte wijnkoeling. 
Deze luxueuze penthouse maakt verder nog plaats voor 2 ruime slaapkamers. De master-bedroom beschikt over een ingemaakte dressing en een ensuite badkamer met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De tweede kamer beschikt ook over volledig ingemaakte kasten en biedt toegang tot het terras. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. 
Tot slot zijn hier 3 ondergrondse staanplaatsen te koop aan 40.000 EUR per autostaanplaats. 

Wenst u graag deze parel te bezoeken?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.