Truyensstraat

Prachtige gezinswoning met tuin in Brasschaat

Gelegen in een rustige en groene buurt van Brasschaat, vindt u deze ruime en goed onderhouden gezinswoning met vier slaapkamers en twee badkamers. Scholen, winkels en gezellige restaurants zijn allemaal op slechts een steenworp verwijderd.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die toegang biedt tot de uitnodigende woonkamer. De eetkamer biedt voldoende ruimte voor een grote tafel, ideaal voor gezellige etentjes en bijeenkomsten.

De moderne open keuken, Newlook, is voorzien van moderne apparatuur en biedt veel kastruimte, perfect voor culinaire liefhebbers. Zo is er o.a. een wijnkoeler voorzien en een super hndige Quooker. De grote raampartijen bieden toegang tot de tuin, waardoor u een rechtstreeks contact hebt met buiten.

Op de benedenverdieping vinden we ook nog een gastentoilet, discreet gelegen nabij de inkomhal voor extra privacy en gemak.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een badkamer en een aparte douchekamer. Beide slaapkamers zijn licht en ruim, met voldoende kastruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad en dubbele wastafel, terwijl de aparte douchekamer is uitgerust met een inloopdouche en extra wastafel, wat zorgt voor extra comfort en flexibiliteit voor het hele gezin.

De tweede verdieping herbergt nog twee extra slaapkamers, die ideaal zijn als kinderkamers, gastenkamers of thuiskantoren.
Deze kamers zijn eveneens ruim en licht, met voldoende opbergruimte.

Voor optimaal comfort is er airco voorzien in alle slaapkamers.
Opbergruimte is altijd handig, zo is er een opbergzolder en nog een ruimte kelder.

De woning is tevens voorzien van zonnepanelen, zuidwest-gericht.
Garage aanwezig en plek voor 2 wagens voor de woning.

Geïnteresseerd in deze prachtige gezinswoning?
Contacteer LISTED voor een bezoek: 03 283 51 51

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.