Herman Vosstraat

Luxueus gerenoveerd appartement met schitterende tuin

Dit schitterende appartement, volledig gerenoveerd tussen 2008 en 2013 met topmaterialen zoals marmer, notelaar en ebbenhout, biedt een ongekende luxe afwerking.

Met een riante oppervlakte van ca. 362m² biedt dit gelijkvloers appartement volop ruimte en comfort.

Het appartement geniet van een uitstekende indeling en van enorm veel faciliteiten.
De gelijkvloerse verdieping bestaat uit: een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, Ruime leefruimte met sfeervolle open haard, luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en een aangrenzende ontbijtplaats.

En een groot comfortniveau: een slaapkamer met airco en en-suite badkamer, voorzien van dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet.

De eerste verdieping bestaat uit: een slaapkamer met eigen terras en en-suite badkamer, voorzien van enkele wastafel, inloopdouche en toilet, een fitnessruimte met terras, hammam en infraroodcabine, wijnkamer, ontspanningsruimte met bar en een wasruimte.

Een appartement waar je buiten leeft en geniet.
Ruime terrassen en een onderhoudsvriendelijke tuin zorgen voor een rustgevende sfeer.

Verder is het appartement uitgerust met een alarm en voorzien van gepantserde deuren, domotica, airco en meer. Het appartement scoort goed kwestie isolatie, EPC label B.

Het gebouw is conform de laatste regelgeving kwestie dakisolatie en liftnormering. Alsook is de gevel in 2020 volledig vernieuwd.

Optioneel: Mogelijkheid tot aankoop van 3 garageboxen voor 7 auto's.

Mis deze unieke kans niet om dit luxueuze appartement te bezichtigen.
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.