Prins Albertlei

Duplex penthouse aan het prachtige Albertpark

Bent u op zoek naar een unieke duplex penthouse?
Dan is dit een pareltje om verder te ontdekken.

Wie rustig wilt wonen, toch dichtbij de stad in een groene omgeving gaat ongetwijfeld hier zijn thuis van kunnen maken. Via de Mechelsesteenweg bent u zo de stad in, wanneer de singel en allerlei uitvalswegen op een steenworp verwijderd zijn. Winkels, enkele leuke restaurants en andere parken zijn op wandelafstand hier vandaan.

Gelegen in een majestueus eclectisch herenhuis vinden we op de 3e en 4e verdieping deze unieke parel terug. Achter de indrukwekkende gevel van dit herenhuis aan de Prins Albertlei schuilt een rijke geschiedenis, ooit huisvestte het twee gekoppelde hotels, ontworpen door de gerenommeerde architect Jean-Laurent Hasse. Hedendaags is deze prachtige gevel omgetoverd tot vijf exclusieve appartementen, waarvan deze duplex de enige beschikbare eenheid van is.

De 3e verdieping maakt ruimte voor een inkomhal met gastentoilet. Verder vinden we de ruime woonkamer welke toegang biedt tot twee terrassen, waar je kunt genieten aan de ene zijde van het Albertpark en aan de andere zijde van een schitterende zuid-oriëntatie.

Op de 4e verdieping leid de nachthal je naar twee ruime slaapkamers, waarvan één met een inloopkast. De badkamer biedt directe toegang tot een terras. Een veelzijdige ruimte die momenteel gebruikt wordt als wasplaats, kan eventueel dienen als kinderkamer.

Een eigen autostaanplaats achter het gebouw biedt ultiem comfort en gemak in het bruisende stadsleven, deze plaats is te koop voor 25.000 euro.

Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.