Kasteelstraat

2-slaapkamerappartement op toplocatie met grote buitenruimtes

Gelegen op een toplocatie pal tussen het vernieuwde park Dok Zuid en de Lambermontplaats vinden we dit absolute pareltje terug.
Het Zuid bruist en leeft. Het appartement is terug te vinden op wandelafstand van leuke terrasjes, restaurants, supermarkten en openbaar vervoer. Een toplocatie dus!

Dit appartement is smaakvol gerenoveerd, waarbij de authentieke elementen in de leefruimte, zoals de sierlijsten en de eiken parketvloer, prachtig samensmelten met de moderne eetruimte, die voorzien is van een gegoten betonnen vloer. Dankzij hoge plafonds en grote raampartijen genieten de ruimtes van overvloedig lichtinval.

De keuken is afgewerkt met een hoogwaardig Carrara marmeren keukenblad en beschikt over voldoende kastruimte en een 5-pits gasfornuis, waardoor het de ideale plek is voor culinaire hoogstandjes.

De eetruimte creëert een binnen-buitengevoel met toegang tot het terras, dat boven voldoende ruimte biedt voor een ruime eettafel en een barbecue. Het terras loopt door naar een lager gelegen niveau, direct naast de master bedroom, waar een comfortabele buitenruimte is ingericht om te ontspannen.

In dit appartement bevinden de slaapkamers zich in het souterrain, waardoor je beter afgeschermd bent van de drukte van de stad. De masterbedroom heeft directe toegang tot het terras en biedt een ruimtelijk gevoel dankzij de grote ramen en praktische inbouwkasten.

De ensuite badkalmer is smaakvol ingericht met een visgraatmotief vloertegel en een ligbad.
De ruime inloopdouche en dubbele lavabo maken het verhaal compleet.

De tweede slaapkamer, gelegen aan de straatkant, is opnieuw erg ruim, wat zorgt voor een comfortabele en ontspannen verblijfsruimte.

Benieuwd naar dit appartement?
Neem contact op met LISTED voor een bezichtiging: 03 283 51 51

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.