Rodestraat

Luxueus Appartement in Prachtig Gerenoveerd Neoclassicistisch Gebouw

Op zoek naar een unieke woonervaring in een bruisende centrale buurt? Ontdek dit prachtige appartement op de eerste verdieping van een volledig gerenoveerd kleinschalig neoclassicistisch gebouw waar moderne luxe met historische charme hand in hand gaan.

Dit appartement bevindt zich op het eerste verdiep van een gebouw met 3 units waar haar statige neoclassicistische karakter in zowel de appartementen als de gemene delen werd bewaard.

Bij binnenkomst betreed je de leefruimte in een sfeer van elegantie en verfijning. Aansluitend vinden we de fijn afgewerkte keuken met hoogwaardige materialen, bronzen kraanwerk en travertin-look terug. Links van de leefruimte bevindt zich een polyvalente ruimte die dienst kan doen als bureau of kinderkamer.

De grote slaapkamer die ruimte biedt voor voldoende kastruimte is tevens voorzien van een en suite badkamer met smaakvolle tegels en toilet voor ultieme privacy en gemak.

Wat is echt uniek? De authentieke elementen die bewaard zijn gebleven. Originele sierhaarden en prachtige moulures voegen een ongeëvenaarde charme en karakter toe aan de moderne afwerking, best of both worlds! 

Met een kleine mede-eigendom en geen lift zijn de algemene maandelijkse kosten enorm laag. Bovendien zijn alle meters voor nutsvoorzieningen gescheiden.

Kelderberging inclusief!

Voor iedereen die waarde hecht aan stijl, comfort en een historische ambiance is dit dé perfecte match!

Wacht niet te lang om deze parel met LISTED te ontdekken: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.