Tolstraat

Authentieke herenwoning met modern comfort op het Zuid

Opzoek naar een smaakvol gerenoveerd herenhuis vol authentieke elementen?
Dan is deze woning zeker iets voor u!

Gelegen in een rustige straat langs de Amerikalei is de Tolstraat is één van de acht straten die uitkomt op de Marnixplaats. Gemakkelijke verbinding met de autostrade en de gezellige cafés en restaurants op wandelafstand zijn de troeven van deze locatie.

Door de prachtige gerestaureerde deur komen we in de hal waar de marmeren trap en het hoge plafond meteen de aandacht trekken. De authentieke elementen werden zo veel mogelijk behouden waardoor het niet ontbreekt aan karakter. Achter in de hal werd er een inbouwkast voorzien waarachter jassen en schoenen kunnen worden opgeborgen.

Het hoge plafond wordt doorgetrokken in de smaakvol ontworpen leefruimte.
Het visgraatparket en de antieke tegels dragen bij aan de elegante en authentieke uitstraling van de woning.

Op het tussenverdiep is er een apart gastentoilet voor extra gemak en privacy.

De eerste verdieping biedt ruimte voor de keuken met een Lacanche gasfornuis. De keuken geeft toegang tot het een terras.

Naast de keuken bevindt zich een ruimte die kan dienen als ontspanningsruimte, leefruimte of bureau. De muren zijn smaakvol bekleed met sigaarbladeren, wat zorgt voor een unieke en sfeervolle beleving.

Op de tweede verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer, die voldoende ruimte biedt voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Eveneens een tweede slaapkamer met ensuite badkamer, uitgerust met een ruime inloopdouche voor optimaal comfort, een enkele wastafel en toilet.

De derde en laatste verdieping herbergt een ware suite, met een grote slaapkamer voorzien van ingebouwde kasten. Via een handige trap bereik je de dressing. De en suite badkamer beschikt over een groot ligbad en een toilet. Het terras op deze verdieping biedt de mogelijkheid om van je koffie te genieten in de buitenlucht. Daarnaast zorgt de sauna ervoor dat je elke dag volledig kunt ontspannen.

Verder is de woning volledig onderkelderd. De droge kelder beschikt over een wijnkelder en biedt volop ruimte voor extra opslag.

Geïntresseerd in dit authentiek herenhuis?

Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.