Riemstraat

Stijlvol appartement met ruim terras op 't Zuid, De Vismijn

Bent u opzoek naar een stijlvol appartement met grote buitenruimte op ’t zuid?
Dan is dit beslist iets voor u!

Dit charmante appartement in het historische Zuid biedt een unieke mix van geschiedenis en modern comfort. Op steenworp afstand van het Zuidpark en de kaaien, is de Riemstraat ideaal voor ontspanning. Met gezellige cafés, restaurants en boetieks in de buurt, is het een perfecte plek om te wonen.

Bij het binnenkomen van het appartement valt direct de indrukwekkende hoogte van de plafonds op, wat een gevoel van ruimte geeft.

De open indeling bevordert een vloeiende verbondenheid door het hele appartement. De grote ramen die over de volledige achtergevel zijn ingewerkt laten veel natuurlijk licht binnen en geven toegang tot het ruime zuid-west georiënteerde terras, ca. 30m2, waardoor een naadloos binnen-buiten gevoel ontstaat.

De keuken is afgewerkt met Carrara-marmerlook en voorzien van hoogwaardige AEG-toestellen. Deze combinatie van luxe materialen en moderne technologie zorgt voor een elegante en praktische kookruimte.

Het appartement beschikt over een aparte berging met aansluitingen voor een wasmachine of een droogkast, wat extra opslagruimte en praktische functionaliteit biedt. Er is een apart toilet aanwezig, wat zorgt voor extra privacy en gemak.

De twee slaapkamers zijn licht en ruim, met directe toegang tot het terras, zodat je gemakkelijk van binnen naar buiten kunt. De dressing biedt flexibiliteit en kan indien gewenst als kinderkamer worden ingericht.

De badkamer is modern en goed uitgerust met een dubbele lavabo en een ruime inloopdouche, wat zorgt voor optimaal comfort.

In de prijs zijn 2 kelderbergingen inbegrepen.

2 autostaanplaatsen te koop, 45.000 euro/plaats.

Benieuwd naar dit prachtig appartement?
Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.