Belpairestraat

Woning met royaal dakterras te Groen Kwartier, volledig gerenoveerd

Op een ideale locatie vlakbij trendy hotspots zoals het Groen kwartier, ’t Pakt en Brouwerij De Koninck vinden we deze pas gerenoveerde woning terug.

De woning ademt een authentieke sfeer dankzij het prachtig gelegde visgraatparket. Deze klassieke vloer voegt niet alleen charme en karakter toe, maar ook een gevoel van warmte en luxe. Elk detail van de renovatie is met zorg en oog voor kwaliteit uitgevoerd, waardoor het huis niet alleen modern en comfortabel is, maar ook een tijdloze elegantie uitstraalt.

Op de begane grond bevinden zich de keuken en leefruimte, die dankzij de hoge plafonds een gevoel van ruimte en luchtigheid bieden.

De eerste verdieping maakt plaats voor de eerste slaapkamer, die ruim genoeg is voor een groot bed en een kast. Tevens bevindt zich hier de eerste badkamer, uitgerust met een ruime inloopdouche, wastafel en een handige handdoekdroger.

Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met dezelfde royale indeling, met een luxe badkamer ensuite voorzien van een ligbad, inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet.

De derde en laatste verdieping biedt een extra slaapkamer met een aangrenzend een zonnig dakterras.

Geïnteresseerd in deze unieke woning?
Contacteer LISTED vandaag nog voor een bezoek: 03 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.