Entrepotkaai

Luxe appartement met fenomenaal zicht op het MAS

Het stad leeft en zeker het Eilandje. Elke dag is hier iets nieuws te beleven en te ontdekken. Van gezellige restaurants tot delicatessenwinkels. En natuurlijk een heerlijk gevoel van wonen aan de jachthaven.

Dit luxueus afgewerkt appartement op de vijfde verdieping vinden we terug in het prestigieuze project Aequor. De strakke architectuur, die voortbouwt op de footprint van het voormalige Havenhuis, is van de hand van Binst Architects.

Dit prachtig appartement met ruime leefruimte, eetruimte en aansluitend een nieuw ingerichte Bulthaup keuken baadt in licht dankzij de grote raampartijen en optimale west-oriëntatie. Het magnifieke terras van ca. 22m2 is een verlengstuk van de leefruimte. Een schitterend terras dankzij verschuifbare panelen kan er zelfs in de winter gebruikt gemaakt van worden. U geniet hier van een panoramisch zicht op de jachthaven en het MAS.

Naastliggend aan de keuken vinden we een handige berging terug met aansluitingen voor een wasmachine/droogkast. Een gastentoilet vinden we tevens terug in de inkomhal.

Achteraan het appartement vinden we de masterbedroom met dressingruimte en een tot in de puntjes uitgeruste badkamer met ligbad, inloop regendouche, wastafel met onderbouwkasten en toilet.

Overigens nog twee volwaardige slaapkamers welke een badkamer delen voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

Het appartement kenmerkt zich door zijn doordachte ontwerp. Doorheen het ganse appartement vinden we ingemaakte kasten terug. Die zorgenn niet alleen voor een strakke uitstraling maar ook voor voldoende opbergruimte.

2 kelderbergingen en 3 fietsenstaanplaatsen zijn inbegrepen in de prijs.

Mogelijkheid tot aankoop van drie ondergrondse parkeerplaatsen aan 45.000 euro/plaats.

Wonen op de meest iconische plaats van het stad?
Contacteer LISTED +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.