De Villegasstraat

Gerenoveerd 2slpk appartement met terras

Ergens goed en gezellig wonen?
Dan is dit appartement beslist iets voor u!

De locatie van De Villegasstraat is een locatie waar men allerhande winkels op wandelafstand kan terugvinden. Tegelijkertijd bent u zo de stad in en uit. Het openbaar vervoer en Berchemstation zijn op minder dan 800m verwijderd. Een heerlijke, residentiële buurt in Berchem met alles toch dichtbij.

Dit lichtrijk 2-slaapkamer appartement heeft net een totaalrenovatie ondergaan.
Tijdens deze renovatie is alles tot in de puntjes gerenoveerd geweest, steeds met een oog voor de toekomst, zo is er gewerkt naar een gunstige EPC-score B.

Het betreft een ruim appartement, ca. 92m2, op de 1e verdieping van een kleinschalig gebouwencomplex.

Naast de mooie plafondhoogte zal u de prachtige vernieuwde parketvloer doorheen het ganse appartement opvallen. Een eigentijdse beleving in een charmant pand.

Dankzij het openliving concept hebt u een aangename beleving tussen de leef- en eetruimte, een rechtstreeks contact met de keuken. In de keuken zijn alle dagelijkse toestellen voorzien in een modern jasje. Het keukeneiland zal ongetwijfeld het hart van het appartement worden om vrienden en familie aan uit te nodigen. Super gezellig!

Het appartement maakt plaats voor 2 slaapkamers welke een badkamer delen voorzien van een grote inloopdouche en een dubbele wastafel met onderbouwkasten. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een fijn terrasje.

In de inkomhal vinden we nog een gastentoilet terug, alsook een berging met aansluitingen voor een wasmachine en/of droogkast.

Kortom een volledig gerenoveerd appartement van A tot Z welke u niet mag missen.

Wordt u de eerste bewoner van dit net gerenoveerd appartement?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.