Cobdenstraat

Charmant 1SLPK appartement in totaalrenovatie

Ergens goed en gezellig wonen?
Dan is dit appartement beslist iets voor u!

De locatie van de Cobdenstraat is een locatie waar men allerhande winkels op wandelafstand kan terugvinden. Tegelijkertijd bent u zo de stad in en uit. Het openbaar vervoer en Berchemstation zijn op minder dan 500m verwijderd. Met om de hoek het Groen Kwartier waar men van een groene, rustige woonwijk kan genieten. Heerlijk!

Dit lichtrijk 1-slaapkamer appartement heeft net een totaalrenovatie ondergaan.
Tijdens deze renovatie is alles tot in de puntjes gerenoveerd geweest, steeds met een oog voor de toekomst, zo is er gewerkt naar een gunstige EPC-score B.

Het betreft een ruim appartement, ca. 76m2, op de 1e verdieping van een karaktervol herenwoning.

Naast de ongelooflijke plafondhoogte zal u de prachtige vernieuwde parketvloer doorheen het ganse appartement opvallen. Een eigentijdse beleving in een charmant pand.

Dankzij het openliving concept hebt u een aangename beleving tussen de leef- en eetruimte, een rechtstreeks contact met de keuken. In de keuken zijn alle dagelijkse toestellen voorzien in een modern jasje.

Achteraan het appartement vinden we een royale slaapkamer terug met toegang tot een overdekt terrasje. De badkamer neemt hier ook plaats, voorzien van een grote inloopdouche, een vintage wastafel en een handdoekdroger. Tussen de slaapkamer en badkamer is er plek voorzien met aansluitingen voor een wasmachine en/of droogkast. In de nachthal vinden we nog een apart toilet terug.

Kortom een volledig gerenoveerd appartement van A tot Z in een karaktervol pand.

Wordt u de eerste bewoner van dit renovatieproject?
Contacteer LISTED vandaag nog: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.