Bouwmeestersstraat

Meesterlijk wonen op ’t Zuid aan de voet van KMSKA

Bent u op zoek naar een tot in de puntjes gerenoveerde herenwoning?
Dan is deze woning beslist iets voor u.

In het hart van het gewilde Zuid, bevindt zich dit prachtige herenhuis. Op slechts een paar minuten lopen vindt u tal aan restaurants, terrasjes, winkels, galerieën, het nieuw aangelegde park en het KMSKA Museum. In- en uitwegen van de Ring en de Singel, openbaar vervoer, en supermarkten zijn binnen handbereik.

Met zijn woonoppervlakte van ca. 278m2 en sous-terrain van maar liefst ca. 68,50m2 biedt deze woning optimaal wooncomfort in het midden van de Stad Antwerpen.

Bij het betreden van de woning, komt u binnen in een ruime inkomhal met directe toegang tot de leefruimte. De hypergeïnstalleerde keuken is voorzien van kwalitatieve toestellen en is afgewerkt met hoogwaardig en duurzaam materiaal.

Het contact met de buitenruimte is optimaal dankzij grote raampartijen en 2 toegangen tot deze fijne stadskoer. Een plezier om familie en vrienden hier uit te nodigen.

De woning biedt 5 ruime slaapkamers en 3 volledig geïnstalleerde badkamers.
Waarvan de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer voorzien is van een grote inloopdouche, een design ligbad en een op maat gemaakt wastafelmeubel.

Op de tussenverdieping vinden we nog een handig thuiswerkkantoor terug.

De hoge plafonds, authentieke elementen en modern comfort maken van deze woning een uniek geheel.

Voor de wijnliefhebbers is er een fantastische wijnkelder voorzien, eventueel kan een deel van deze ruimte gebruikt worden als fitnesskamer, wellnessruimte, etc.

Wordt u de eerste bewoner van deze luxueze, gerenoveerde woning?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.