Karel Rogierstraat

Authentiek herenhuis in hartje ’t Zuid – Een warme thuis vol charme en karakter

Een prachtig, instapklaar herenhuis van ca. 345m2, gelegen in het kloppende hart van ’t Zuid, de meest trendy wijk van Antwerpen. 

Zodra je de woning binnenstapt, voel je meteen haar authentieke karakter. De verfijnde moulures, schitterende glas-in-looddeuren en hoge plafonds stralen ruimte en elegantie uit.  De ruime keuken, met zijn uitnodigende ontbijthoek en directe toegang tot een sfeervolle stadstuin, vormt het hart van het huis. 

Op de eerste verdieping ontdek je een riante slaapkamer met zitruimte en toegang tot niet één, maar twee terrasjes. Aan de voorzijde van het herenhuis bevindt zich een charmant, klein balkonnetje waar je kunt genieten van het uitzicht. Aan de achterzijde ligt een ruimer terras. Deze verdieping biedt bovendien de mogelijkheid om een extra badkamer te creëren, waardoor de ruimte nog veelzijdiger wordt. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een warme, uitnodigende sfeer.

Tussen de verdiepingen bevinden zich twee tussenruimtes die deze woning nog functioneler maken. De eerste tussenruimte herbergt een grote badkamer met een royaal ligbad en een ruime inloopdouche.  Er is een apart toilet, waardoor comfort en privacy gegarandeerd zijn. De tweede tussenruimte biedt een praktische wasruimte met een kastenwand voor extra opbergruimte, wat zorgt voor een optimale indeling van het huis.  Desgewenst kan dit eveneens dienen als kantoorruimte of extra slaapkamer.

De royale kamers op de tweede en derde verdieping beschikken elk over een comfortabel zit- en slaapgedeelte, inloopdouche, lavabo en toilet. Ze bieden flexibele ruimte voor elke levensfase – of je nu een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een creatieve ruimte nodig hebt. 

En laten we de praktische aspecten niet vergeten: een ruime, droge kelder met ramen biedt volop opslagmogelijkheden. Met een energiezuinige score van label B is dit huis niet alleen charmant, maar ook klaar voor de toekomst. Alle daken en de buitengevel werden grondig gerenoveerd en geïsoleerd.

Dankzij de royale indeling en de veelzijdige ruimtes is dit pand ook uitermate geschikt voor andere doeleinden, zoals een bed & breakfast of een kantoor aan huis. De unieke ligging, het karakter van het huis en de diverse mogelijkheden maken het een ideale keuze voor wie dromen wil waarmaken in hartje Antwerpen.

Dit is meer dan een plek om te wonen; het is een plek om te leven. Een toplocatie in de stad, met gezellige koffiebars, hippe restaurants, musea en stijlvolle boetieks om de hoek, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Scholen, openbaar vervoer, het Zuidpark en het bruisende stadsleven liggen op steenworp afstand. Dit is een huis in een buurt waar alles samenkomt.

Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.